Sentry Safes

De Sentry Safes datasafes bieden een optimale bescherming voor datadragers. U kunt bijvoorbeeld u back-up tapes, USB-sticks of CD-roms op een veilige manier bewaren in een datasafe uit de serie Sentry Safes. Dergelijke datadragers zijn niet alleen snel verwoest bij brand, maar kunnen ook bij een hitte boven de 52 graden Celsius al onherstelbaar beschadigd raken. Het is dan ook verstandig om datadragers met waardevolle informatie optimaal te beschermen en dat kan door een speciale datsafe aan te schaffen. Naast bescherming tegen hitte en brand bieden de Sentry Safes ook tegen een hogere luchtvochtigheid bescherming, want ook vocht kan desastreuze gevolgen hebben.

Aanbod Datasafe Sentry

De Sentry Safes in de vorm van datasafes bieden verschillende soorten informatiedragers bescherming tegen brand. De datakluizen beschikken standaard over een vrij in te stellen elektronisch slot en over een sleutelslot inclusief twee sleutels. Het legbord en de lade van de Sentry Safes datakluizen zijn in hoogte verstelbaar, zodat de ruimte in de kluis zelf ingedeeld kan worden. In de serie Datasafe Sentry zijn er twee verschillende modellen beschikbaar, die variëren in gewicht en inhoud. Beide modellen hebben de classificatie brandwerend UL 2 uur toegekend gekregen en bieden daarmee een optimale bescherming tegen brand.

Sentry Safes kopen

Sentry Safes worden aangeboden via Allesveilig.nl, waar u direct een bestelling kunt plaatsen voor de gewenste kluis. U kunt de verschillende modellen met elkaar vergelijken op basis van de datadragers bepalen welke kluis de meeste inhoud biedt en daarmee het meest geschikt zal zijn. Uiteraard is de hoogte van de prijs afhankelijk van de unieke eigenschappen van de datakluis van Sentry Safes. Overigens zijn de modellen in verschillende kleuren leverbaar en kunt u met betrekking tot de datakluizen een keuze maken tussen een zwarte datasafe of een grijze datasafe. U kunt meteen voor de kluis van uw voorkeur online een bestelling plaatsen.