Salvus Torino kluis

De Salvus Torino kluis is een brandwerende kluis uit het assortiment van Nauta Security. Deze brandkast is uitermate geschikt zijn voor het opbergen van waardevolle documenten en kostbaarheden. De Salvus Torino kluis is 60 minuten brandwerend en is daarnaast ook inbraakwerend met een indicatie waardeberging van 2.500 euro. De indicatie waardeberging is de verzekerbare waarde die onder de dekking van uw verzekering valt. De Salvus Torino serie is in verschillende maatvoeringen leverbaar en wordt standaard in de kleur grijs geleverd. De inbraakwerende en brandwerende kluis is erop gericht om de inhoud niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand te beschermen. Daar zijn de Salvus Torino kluizen dan ook naar gebouwd.

Inbraakwerende brandkast

De Salvus Torino is een brandwerende kluis en is daarnaast ook inbraakwerend. De kluis is gecertificeerd en voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard. De Salvus kluis is uitgerust met een degelijk elektronisch slot en is voorbereid om te verankeren aan de vloer. De Salvus Torino kluis is ook voorzien van een handig vergrendelingsmechanisme dat ervoor zorgt dat de kluis automatisch wordt vergrendelt bij het afsluiten van de kluisdeur. De kluis is daarnaast uitgerust met een anti-manipulatieblokkering waardoor het slot 5 minuten wordt geblokkeerd na in gave van 3 foutieve codes. Deze betrouwbare kluis is ook uitgerust met een batterij bijna leeg indicator zodat u op tijd de batterijen kunt vervangen. Uw waardevolle documenten en andere kostbare spullen zijn dus veilig in de Salvus Torino kluis mocht er onverhoopt brand uitbreken. De brandwerendheid wordt in een tijdseenheid uitgedrukt en bij de Salvus Torino serie is dat vastgesteld op 60 minuten. Documenten in de kluis zijn dan in ieder geval gedurende 60 minuten beschermd indien er brand uitbreekt.

Salvus Torino kluis kopen

Een Salvus Torino kluis van Nauta Securtiy kunt u voordelig online bestellen bij Allesveilig.nl.  Klanten uit België kunnen de Salvus Torino kluis ook kopen via Kluis.be. U hoeft alleen nog maar de voor u meest geschikte maatvoering uit te kiezen. U dient daarbij ook rekening te houden met het gewicht, de hoogte van de kluis en uiteraard met de literinhoud en aantal legborden om voldoende ruimte te hebben om waardevolle documenten in op te bergen. De prijzen van de Salvus Torino kluizen variëren naar gelang het model.