Royal Safe

De Royal Safe kluis is een van de inbraak- en brandwerende kluizen uit het assortiment van De Raat Brandkasten die optimaal geschikt zijn voor het opbergen van documenten. De indicatie waardeberging is voor de Royal Safe kluizen vastgesteld op 1.000 euro en is het bedrag dat onder de dekking van de verzekering valt. De Royal Safe kluis is in uiteenlopende modellen leverbaar en wordt standaard in de kleur grijs ontwikkeld. De inbraakwerende en brandwerende kluis is erop gericht om de inhoud niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand te beschermen. Daar zijn de kluizen uit de serie Royal Safe dan ook naar gebouwd.

Inbraakwerende brandkast

De Royal Safe is een inbraakwerende kluis heeft als kenmerk inbraakwerend te zijn conform Safe I. De indeling in klasse Safe I is gebaseerd op verschillende kenmerken, zoals het soort slot, de dikte van het metaal, maar ook het materiaal dat voor de deuren en wanden van de Royal Safe is gebruikt. Het slot van de Royal Safe kluizen is een cilindersleutelsot en wordt geleverd met twee sleutels. Naast dit slot beschikt de kluis eveneens over een mechanisch cijferslot. Documenten en andere spullen zijn veilig in de Royal Safe als er onverhoopt brand uitbreekt. De inbraakwerende brandkast is namelijk brandwerend conform JIS 2 uur. De brandwerendheid wordt in een tijdseenheid uitgedrukt en bij de Royal Safe kluizen is dat vastgesteld op twee uren. Documenten in de kluis worden dan in ieder geval gedurende twee uren beschermd tijdens een grote brand.

Royal safe kopen

Dat de kluis Royal Safe inbraakwerend en brandwerend is staat al vast. Bij het kopen van een kluis bij Allesveilig.nl hoeft u alleen nog maar het meest geschikte model te vinden. U kunt daarbij rekening houden met het gewicht, de hoogte van de kluis en uiteraard met de literinhoud en aantal legborden om voldoende ruimte te hebben om waardevolle documenten in op te bergen. De prijzen van de Royal Safe kluizen variëren naar gelang het model.