PT kluis

De PT kluis is een ideaal middel om waardevolle spullen op een veilige manier in op te bergen. Het hebben van een kluis in huis is tegenwoordig geen overbodige luxe, want inbraken zijn nog altijd aan de orde van de dag. Het is dan een prettig idee te weten dat waardevolle spullen zich op een veilige plek bevinden. De privé PT kluis biedt niet alleen bescherming tegen inbraak, maar is ook brandwerend. Dat zijn belangrijke eigenschappen van een privékluis om tegen verschillende risico’s bescherming te bieden. In plaats van een inbraakwerende en brandwerende kluis wordt er doorgaans ook wel gesproken over een kluis of brandkast. De PT kluis valt echter in de categorie brand- en inbraakwerend en is een uitstekende investering om risico’s als brand en inbraak geen gevolgen te laten hebben voor de waardevolle spullen in huis.

Indicatie waardeberging PT kluis

Kluizen kennen een zogenoemde indicatie waardeberging en daarmee wordt aangeduid hoeveel contant geld er onder de dekking van de verzekering valt als dat geld zich in de kluis bevindt. In het aanbod van Allesveilig.nl waar u de PT kluis kunt kopen ziet u bij de PT kluis een indicatie waardeberging vermeld staan van 5.000 euro. Aangezien elke verzekeringsmaatschappij ook naar omgevingsfactoren kijkt met betrekking tot de indicatie waardeberging is het wel verstandig om bij de verzekeraar na te gaan of deze de waardeberging accepteert.

Compacte kluis voor kostbaarheden en geld

Als u op zoek bent naar een compacte kluis om daarin geld, documenten en kostbaarheden, zoals sieraden op te bergen, dan is de PT kluis een uitstekende keuze. De kluizen uit de PT serie hebben een aantal algemene kenmerken, zoals het bieden van bescherming tegen inbraak en brand. Elke PT kluis beschikt over verstelbare legborden en kent een standaard voorbereiding om de kluis te verankeren in de vloer of in de achterwand. De PT privékluizen zijn in verschillende modellen leverbaar met uiteenlopende afmetingen, zodat er altijd een geschikte PT kluis aangeschaft kan worden.