First alert

First Alert producten kunnen materialen op tijd redden voor een brand en dat geldt onder meer voor documenten en laptops. First Alert biedt allerlei oplossingen om de belangrijke documenten en laptops zo veilig mogelijk te bewaren. Op het gebied van veiligheid in de woning is First Alert wereldwijd bekend van de verkoop van preventieproducten. Niet alleen brand kan bijvoorbeeld belangrijke documenten verwoesten, maar ook de laptop waar vaak een schat aan informatie op bewaard wordt loopt het risico om gestolen te worden. Op dat gebied heeft First Alert dan ook diverse producten beschikbaar om te voorkomen dat brand documenten verwoest en laptops gestolen worden tijdens een inbraak.

Documentenkoffer

In het aanbod van First Alert bieden de beschikbare documentenkoffers niet alleen bescherming tegen brand, maar ook tegen inbraak. De documentkoffer heeft wat dat betreft dus een dubbele functie. Naast documenten kunnen er in de documentenkoffers ook waardevolle spullen worden bewaard of optische media. De documentenkoffer uit de serie First Alert is in twee modellen leverbaar, die zich van elkaar onderscheiden op het gebied van volume dat uitgedrukt wordt in literinhoud. Hangmappen kunnen voor het model First Alert 2037 overigens extra los worden besteld in een setje van tien hangmappen. Het model wordt standaard met acht hangmappen geleverd.

Laptopkoffer en mediabox

Als u een laptop of andere kostbaarheden wilt beschermen tegen diefstal dan is het verstandig om een laptopkoffer aan te schaffen. De First Alert laptopkoffer beschikt over een programmeerbaar slot. De laptopkoffer wordt geleverd met een staalkabel met een lengte van 1,20 meter die aan een onverplaatsbaar voorwerp kan worden gekoppeld. Dat biedt dan ook een perfecte bescherming tegen diefstal van de laptop tijdens een inbraak. De First Alert mediabox is weer prima geschikt om als bescherming te dienen op het moment dat er brand uitbreekt. De mediabox is ideaal om informatiedragers in op te bergen, zoals cd-roms, chips en dvd’s. De classificatie met betrekking tot de brandwerendheid is vastgesteld op één uur.