Et kluis

Een ET kluis kopen is een prima investering om geld, kostbaarheden en documenten in huis op een veilige plek achter een gesloten deur op te bergen. Het voordeel van de ET kluis is dat deze niet alleen bekend staat als een inbraakwerende kluis, maar ook als een brandwerende kluis. Dubbele bescherming dus tegen risico’s waar in principe elk huis op een onverwacht moment mee te maken kan krijgen. Dan is het maar beter zeker te weten dat de waardevolle spullen, documenten en eventueel contant geld op een veilige plek worden bewaard. De serie ET privékluizen bestaat uit verschillende modellen kluizen met een indicatie waardeberging van 5.000 euro.

Inbraak- en brandwerende ET kluis

Bij een kluis kopen is het belangrijk om te letten of het inbraak- en brandwerende kluis betreft. Bij het kopen van een ET kluis van leverancier De Raat Brandkasten is in er in elk geval sprake van een inbraak- en brandwerende kluis. De kluiswanden zijn namelijk uitgerust met een hoogwaardige brandwerende isolatie volgens de norm DIN4102. Bovendien is de dubbelwandige deur van de klus veertig millimeter dik en voorzien van een vuurdrempel. De inbraakwerende eigenschap van de kluis komt tot uitdrukking conform Security Level II. De deur van de kluis is voorzien van een elektronisch cijferslot dat naar eigen inzicht ingesteld kan worden. Het is mogelijk om de ET kluis van uw keuze los te plaatsen, maar het is nog veiliger om de keuze voor kluis verankeren te maken. Daar is bij de ET privékluizen een standaard voorbereiding voorgetroffen voor een vloerverankering of wandverankering.

ET kluis kopen

Bij het kopen van een ET kluis kan er rekening gehouden worden met het model, maar ook met het aantal legborden en het gewicht. Het is verder belangrijk om bij de keuze voor een ET kluis rekening te houden met de spullen die er in worden opgeborgen. De literinhoud van de kluis bepaalt uiteraard mede hoeveel ruimte er is om voorwerpen, documenten en geld te bewaren. Overigens zijn de legborden standaard in hoogte verstelbaar, zodat de ruimte in de kluis naar eigen inzicht in de juiste verhouding kan worden aangepast. De ET kluizen van de Raat Brandkasten zijn voordelig online te bestellen bij Allesveilig.nl.