Chubb safes

Chubb Safes behoren tot de categorie kluizen en brandkasten en meer specifiek tot het assortiment van datakluizen. De Chubb Safes datakluizen bieden opslagruimte en bescherming voor waardevolle digitale informatie. In elke woning of onderneming zijn er tegenwoordig wel producten op het gebied van computer media aanwezig. Documenten zijn minder gevoelig voor hitte dan computer media en door gebruik te maken van een datakluis wordt voorkomen dat hitte of brand de kostbare digitale informatie verwoest. Een datakluis is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van digitale informatie en kent dan ook een langere waarborging van de inwendige temperatuur. Indien de temperatuur boven de 52 graden Celsius uitkomt, dan kan er beschadiging of zelfs vernietiging optreden van de digitale informatie.

Brandwerende Chubb Safes datakluizen

Bij het kopen van een datakluis van Chubb Safes kan er rekening worden gehouden met de mate van brandwerendheid. Voordat een datakluis op de markt wordt gebracht zal deze meerdere keren getest worden waarbij de brandveiligheid gemeten wordt. Er worden tijdens de testen hevige branden gesimuleerd. Bij de keuze voor een van de Cubb Shafes is het belangrijk om rekening te houden met de duur van de brandwerendheid. Ook met de inhoud van de datakluis kan rekening worden gehouden om voldoende ruimte tot de beschikking te hebben.

Aanbod Chubb Safes

Het aanbod van Chubb Safes onderscheidt zich in de verschillende modellen uit de serie Data Guard. De modellen variëren onderling in grootte, gewicht en wijze van vergrendeling van de datakluis. Alle datakluizen van Chubb Safes zijn geschikt voor het opbergen van allerlei informatiedragers, zoals USB sticks, harde schijven, tapes en diskettes. Houd bij de keuze rekening met de duur van de brandwerendheid, maar ook met de inhoud en wijze waarop de kluisdeur afgesloten kan worden, bijvoorbeeld met een cilinderslot of met een elektronisch slot. Het aanbod van de Chubb Safes datakluizen is in elk geval ruim en gevarieerd genoeg om een passende keuze te kunnen maken.